pondělí 2. listopadu 2009

Anarchistické dny 2009

V polovině loňského listopadu se v pražském infocafé Krtkova kolona uskutečnil veletrh anarchistických vydavatelství. Letos bychom chtěli na tuto akci navázat a rozšířit ji o několik dalších zajímavých aktivit. Nebudou se týkat jen vydavatelské či prezentační činnosti, proto jsme letošní akci nazvali jednoduše: "Anarchistické dny". Stejně jako loni, i letos jsme zvolili termín předcházející státnímu svátku 17. listopadu. Bude se konat 13.-17. 11, aby všichni měli možnost se alespoň části akcí zúčastnit. Letos to bude o to pikantnější, že na 17. listopadu připadá již 20. výročí diktatury kapitálu, která si říká demokracie.

Začneme v pátek 13. listopadu promítáním několika filmů z produkce Palash a mini install festem, ve kterém všechny seznámíme se svobodným softwarem, jeho instalací, triky, a používáním jednotlivých open source programů.

Sobotu a část neděle bychom chtěli věnovat veletrhu anarchistických vydavatelství. Zde si navzájem vyměníme nápady a zkušenosti, seznámíme ostatní s vaší vydavatelskou činností a prací, kterou obnáší. Budeme diskutovat nad různými tématy, nejen mezi sebou, ale hlavně s čtenáři, posluchači, diváky atd. Proto chceme poprosit všechny ty, kteří si chtějí připravit prezentaci, ať se nám prosím ozvou na náš e-mail.

Žádné komentáře:

Okomentovat