pondělí 27. července 2009

Civilizace proměnila člověka v loutku

1.Falešné autority jsou jako falešné peníze, a tak jako trestáme toho, kdo platí falešnými penězi tak musíme i trestat lidi, jež nám místo pravé autority poskytují falešnou autoritu.
2.Falešná autorita slibuje zázraky a nemožné, pochopitelně že svoje sliby nesplní, jí jde jenom o to, aby ona získala nadbytek toho, co miluje a potřebuje, jde většinou o peníze a výhody.
3.V přírodě je nám dobře, protože zde je vše pravé nejsou zde falešné napodobeniny vše je zde originál, čím více je zde falešnosti tím více máme problémů.
4.Začíná to už v dětství, kdy zde jsou falešné pohádky a dospělí nám neřeknou pravdu o lásce a světě který nás obklopuje a to je zásadní chyba, ze které vychází náš život.
5.Civilizace proměnila člověka v loutku, kterou ovládají peníze a výhody; politika, obchod, věda, to je jenom falešné loutkové divadlo kde jsou nám servírovány lži.
6.Nejhorší je, když jsme falešní sami k sobě a neřekneme si pravdu o sobě a nedokážeme být přirozenými a smát se loutkovému divadlu, jež nás obklopuje.
7.Ovce bečí, že zde málo pastvy je.
8.Vlk vyje, že zde malého zisku dosahuje.
9.Svině se sviní zde o politické koryto bojuje.
10.Každý zde nespokojený je, protože on jenom falešnou loutkou zde je.

Žádné komentáře:

Okomentovat