sobota 19. září 2009

POZOR! --- DŮLEŽITÉ INFO KE KARNEVALU! ---

SRAZ: Těšnov, Praha, 12:00

KONCERTNÍ PÓDIUM: Or (noise-rock) - Fetch (noise-rock) - Lyrik (rap) - Hiroki Tanaka (houslový koncert)

TRASA: Těšnov - Stárkova - Klimentská - Holbova - nábř. Ludvíka Svobody- Dvořákovo nábřeží - nám. Curieových - Pařížská - Staroměstské náměstí - Dlouhá - Masná - Rybná - Dlouhá - Revoluční - Náměstí Republiky - Na Poříčí - Těšnov

PARTY: Cestou si uděláme ctyři zastávky - Na Františku, na Staroměstském náměstí, v Dlouhé ulici a na Náměstí Republiky. Každá bude trvat podle nálady. Party v ulicích!

MASKY: Maskovat se na veřejném shromáždění je podle novely shromažďovacího zákona ilegální. Policie ČR i Magistrát hl. m. Prahy ale písemně stvrdili, že masky na karnevalu pro ně nebudou důvodem k rozpuštění shromáždění ani k postihu jednotlivých účastníků ve smyslu zákona o právu shromažďovacím. Vyrábějte a tvořte!

AFTERPARTY: Štvanice letos není ztracená. Poté, co se vrátíme na Těšnov, se účastníci karnevalu mohou inidividuálně přesunout na ostrov Štvanice. Vjezd sem mají povolený dva soundsystémy. Při ambientní náladě můžeme vydržet na Štvanici do rána. Je potřeba se i slyšet.

UPOZORNĚNÍ PRO ŘIDIČE: Policie bude na Těšnově kontrolovat technický stav vozidel, doklady k řízení vozidla a bude provádět testy na alkohol/drogy u řidičů. Prosíme, počítejte s tím!

UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY: Upozorňujeme, že DIY karneval je nenásilná akce. Žádné násilí iniciovat nechceme a nebudeme.

Děkujeme všem, kdo dosud podpořili Týden nepřizpůsobivosti a věnovali mu svou pozornost. Vážíme si toho a těšíme se na vás na karnevalu!

Ať Praha zažije nejlepší párty všech dob!

Žádné komentáře:

Okomentovat